Свещници от Хималайска сол

7,00 лв. 6,00 лв.
  • Кат. номер: ПР-003
+ -
Купи
Моля, изберете:

 "Хималайска сол "ЕООД гр. София 

е екслузивен представител на немската фирма "

Wagner Life Design 

https://www.wagnerdesign-en.de

може да разгледате нашите сертификати

Произход : Пакистан

 Предлагаме богат асортимент на  Свещници от Хималайска сол ръчно изработени :

 

Свещник от Хималайска сол кръгъл 400г - 6лв

Свещник от Хималайска сол 500 натурален - 7лв

Свещник от Хималайска сол кръгъл 700лв - 9лв

Свещник от Хималайска сол 1000 натурален - 10 лв

Свещник от Хималайска сол 1100 кръгъл - 11лв

Свещник СФЕРА от Хималайска сол 1000г - 15лв

Свещник СЪРЦЕ от Хималайска сол 900г - 13лв

Свещник Две сърца от Хималайска сол  розов 1200г - 22лв

Свещник Две сърца от Хималайска сол  бял 1200г - 24лв

Свещник Ин Ян  от Хималайска сол -1200г две части - 24лв 

Свещник Лотос Розов - 22лв

Свещник Лотос Бял - 30лв

Свещник Две сърца Розов - 24лв

Свещник Две сърца Бял - 26лв

 

 За свещниците използвайте чаени свещи! 

 

Хималайската сол се добива от планината Солната верига (Salt Range), която се намира в подножието на Хималайте на територията на Северен Пакистан. 

 

Според легендата солодобивът започва от 320 година пр. Хр., когато Александър Македонски разположил войската си край поречието на река Инд в подножието на планината и забелязъл, че конят му ближе скалите. 

 

Солната верига се разпростира на приблизително 300 км. дължина и около 20 км. ширина. Формирането й се изчислява между 250 и 500 милиона години. Счита се за един от най-големите и най-старите солни депозити в света. На територията на планината са разработени 4 солни мини, от които Кевра е втората по големина в света

Свещниците от хималайска сол не само излъчват красиви, богати цветове за топла и приветлива атмосфера, но имат и редица полезни за здравето свойства. Една хималайска лампа или свищник  във вашия дом или офис, подобрява по естествен начин качеството на въздуха в помещенията, като създава здравословни отрицателни йони?

 Свещниците от хималайска сол са един от най-добрите природни йонизатори, осигуряващи разнообразие от ползи за здравето, включително повишаване на имунитета, подобряване на съня и облекчаване на мигрена. Хималайските солни кристали  свързват негативните йони с излишните положителни йони. Когато лампата се затопля, тя абсорбира влагата и кристалът е влажен на повърхността. Така се изгражда йонно поле. С помощта на затопленият свещник , положително заредената атмосфера на една стая може да се неутрализира. В допълнение към това, цветовете на хималайските солни кристали имат лечебен ефект.Насладете се на красивото излъчване на лампите и свещници  от хималайска сол за спокойна и уютна атмосфера във вашия дом. Освен за допълнителен комфорт и приятна обстановка, поставете лампите в близост до телевизори и компютри, около пушачи, в офиси с климатик, всъщност навсякъде, където искате да възстановите или запазите качеството на натуралния чист въздух. Те създават успокояваща атмосфера, която подпомага релаксацията, намалява стреса, бори се с дефицита на концентрация и др., спомага за баланса на физическа, духовна, емоционална и психическа енергия. 

 Указания за правилно използване 

Свещниците  от Хималайска  кристална сол са предназначени за употреба в затворени помещения. Солта е хигроскопична и поглъща влагата от въздуха. Ето защо, Свещниците трябва да се използват в сухи помещения. 

 

Почистване на Свещниците от кристална сол

Почистването на Свещниците се свежда до избърсване на прах или периодична проверка за влага (кондензация). Ако решите да я почистите от прах, може да изполвате  мокра кърпа  и веднага да подсушете.  

 

 

 Предупреждение:   Не оставяйте горящата  свещ без наблюдение!

 В студени и влажни помещения Свещниците от сол се овлажняват и е възможно дори да започнат да се топят, тъй като солта е хигроскопична и абсорбира влагата от въздуха.

 

Съхранение:  за да запазите вашия свещник за дълго време го съхранявайте в топли и защитени от влага помещения

ВНИМАНИЕ: Ако имате намерение да съхранявате лампата за дълъг период от време във влажна среда (мазе, гараж, таван или лятна къща на морето), сложете Свещниците в найлонова торбичка и я затворете плътно.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!