Инхалатор -лула с пълнител от хим. сол бял Диамант

Порцелановата лула е комплектована с торбичка пълна с кристали от хималайска сол в тяхната най- чиста форма, позната като минерала Халит. Инхалаторът се препоръчва при хора със затруднено дишане, дължащо се на инфекции в белите дробове. Подобно на ефекта от престоя в солна мина, практикуван в мините Величка в Полша и Украйна, в които има изградени санаториуми за лечение на респираторни заболявания, солните инхалации имат за цел да унищожат или редуцират възпаленията в белите дробове причинени от вируси и бактерии.

Качество: Хималайската кристална сол бял "Диамант се добива от планината Солната верига (Salt Range), която се намира в подножието на Хималаите на територията на Северен Пакистан.Най – старата сол, добита в Пакистан и поради перфектната си кристална структура е наречена “диаманта” сред солите. 
Производител на солта: „Wagner Life Design“, Германия
Произход на лулата -България.
Лулата се използва за предпазване от заболявания и за намаляване на респираторните проблеми,  намалява симптомите на сърдечна аритмия, помага при алергии, срещу студ, помага за балансиране на нивото на кръвната захар и намалява нуждата от инсулин за пациентите с диабет, предпазва от варикозни вени, намалява хъркането. 
Солта е необходима за доброто храносмилане., . Не съдържа химикали. Уникален и удобен инхалатор, напълнен с висококачествени солни кристали от световноизвестна солна мина. Дава възможност за солна терапия. 

Инструкции за употреба:
1. Солните кристали са поставени в торба, вътре в лулата.
2. Когато използвате лулата, влагата от преминаващия въздух абсорбира солните частици с големина на микрон, проникващи в дихателната система, за постигане на най-добър ефект.
3. Поради хигиенни съображения, торбичката със солни кристали се подменя, а уредът са почиства лесно.
4. Активните съставки на инхалатора издържат до 3 месеца нормална употреба (15-25 минути на ден).
5. Захапете наустника и вдишайте въздух през инхалатора, като дишате нормално, и издишате през носа.
6. Не вдишвайте прекалено дълго. Не издишайте през лулата.
7. Когато прочистването започне, може да се закашляте и закихате, защото дихателната система започва да се прочиства.
8. Препоръчително време за употреба: 15-25 минути на ден.
9. За постигане на дълготрайни резултати, използвайте инхалатора редовно.
Предлагаме пълнител с хималайска сол -100г- 5лв

 
 
Няма намерени продукти.