Общи условия за ползване

Условия за ползване

Общи условия за ползване на електронен магазин www.himalaiskasol.com

 

С потвърждаването на поръчка в онлайн системата на  www.himalaiskasol.com декларирате, че сте съгласни с общите условия за продажба на продукти от Хималайска сол ЕООД, описани на тази страница.

1. Задължения и допълнителни плащания.
1.1. При покупка на продукти от Хималайска сол ЕООД, показани на  www.himalaiskasol.com се задължавате да изплатите на Хималайска сол ЕООД стойността, показана на страницата на продукта, както и всички транспортни разходи за доставянето му до заявеният от Вас адрес или нужни, за да го получите от офиса на фирмата.
1.2. При заплащане чрез наложен платеж на куриер, предварително заплащане през друга система или превод по банкова сметка или микросметка се задължавате да заплатите всички такси върху стойността от страна на фирмите, предоставящи куриерските услуги, банковите институции или други системи, използвани за плащане на продукти.
2. Условия за получаване на продукти.
2.1. С оглед безпроблемно доставяне на поръчките до заявените адреси извън гр. София  Хималайска сол ЕООД работи с куриерска фирма Еконт Експрес, но си запазва правото да замени куриерската фирма с други спедиторски фирми или да не използва услугите на тези фирми.
2.2. Хималайска сол ЕООД не носи отговорност за забавяния на доставките в следствие на природни бедствия, поредици от празнични неработни дни, забавяния в логистиката, зависещи от фирмите, предоставящи спедиторски услуги, грешни данни за доставка от страна на получателя и/или невъзможност на куриера да се срещне с получателя. 
2.3. Задължително условие от Ваша страна е да предоставите пълна и точна информация за адреса на получателя, както и телефон / e-mail за връзка с него и Вас.
2.4. В случай на отсъствие на получателя на посочения адрес в уговореното време пратката може да бъде доставена на негов колега (при доставка в офис, магазин и др.), роднина (при доставка в дома), рецепция (при доставка в хотел).

3. Условия за работа със сайта.
3.1. За да поръчате стоки и продукти от страниците на www.himalaiskasol.com е нужно да предоставите валиден e-mail адрес и телефон за контакти, трите си имена и за издаване на фактура на физическо лице или информация за фирмена регистрация за издаване на фактура на фирма. Тази информация няма да се споделя с трети лица, но може да бъде предоставена на органите на властта при законно изискване. Електронните адреси може да бъдат употребявани с цел уведомяване за промени във функционалността на сайта, при сериозни промени в продуктовата гама или за административни съобщения.
3.2. В процеса на покупки или чрез връзка с вас екипът на  www.himalaiskasol.com може да получи ваши лични данни. В интерес на добрата практика и с оглед защитата им ние не пазим база данни с тях, с изключение на включените в документи за покупка според изискванията на настоящото законодателство на РБ. 
3.3. Екипът на www.himalaiskasol.com прави всичко възможно страницата да работи възможно най-добре, но не носи отговорност за временната или постоянна липса на достъп до нея. Забраните за достъп до страницата може да доведат до невъзможност за подаване или изпълняване на поръчки от www.himalaiskasol.com

3.4. Възможни са проблеми при изпълняване на някои от функциите на страниците. Ако смятате, че при някое от действията ви в сайта сте попаднали на грешка, може да ни уведомите чрез телефонно обаждане на 0878 243 001 

4. Рекламации

4.1. Според ЗЕТ и ЗЗП имате право да върнете получената стока в 7-дневен срок и ще ви бъде възстановена пълната заплатена от вас сума, без транспортните разходи и разходите, свързани с метода на заплащане, както и тези за застраховане на продукта, ако сте имали такива и разходи свързани с повреда на артикулите ако те имат годност или са с краткотрайна издържливост (цветя). Задълженията Ви спрямо цитираните закони изискват да се грижите за безупречния търговски вид и комплектация (опаковка, аксесоари, инструкции) на закупеното изделие. 
4.2. Допускат се и рекламации на продукти, когато дефектите са проявени преди сключване на договора за продажба или са в следствие на действия на екипа на  Хималайска сол ЕООД.

4.3. Рекламации, доведени поради действия или бездействия на клиента или получателя няма да бъдат разглеждани и Хималайска сол ЕООД  не носят финансова отговорност.


5. Материали на сайта
5.1. Всички статии и други материали на страницата са обект на авторски права според Закона За Авторско Право на РБ и принадлежат на Хималайска сол ЕООД.
5.2. Снимките на продукти, публикувани в магазина на www.himalaiskasol.com са обект на авторски права и не могат да бъдат разпространявани, копирани и публикувани без разрешение от авторите на сайта.6. Продукти и тяхното описание

6.1. Всички фотографии на продуктите публикувани в онлайн платформата www.himalaiskasol.com са примерни и не гарантираме сто процентовата идентичност на поръчания продукт с този, който се използва за примерен, но се задължаваме да бъде с максимална точност и прилика. Моля, да имате в предвид, че се използват ествествени кристали и всеки един се характеризира със собствен цвят, структура, и ръчна изработка, което означава, че всеки продукт е уникален и единствен.

6.2. Всеки съставен елемент от публикуваните тук продукти www.himalaiskasol.com подлежи на промяна при възникнала липса в търговския обект.7. Изменения на условията
Изменението или замяната на тези условия от страна на Хималайска сол ЕООД има сила за страните по договор за продажба, сключен преди изменението или замяната на общите правила и условия, ако задълженията на някоя от страните не са изпълнени изцяло към момента на изменението или замяната на общите условия, ако купувачът не е заявил писмено в срок от пет дни от получаването на известие на продавача за изменението или замяната на общите условия, че отхвърля изменението или замяната им.