Хималайски солни кристали 50-70мм СОЛЕ-180г пакетче

1,40 лв.
+ -
Купи
Моля, изберете:

Хималайски солни кристали 50-70мм "СОЛЕ" -180г плик

 "Хималайска сол "ЕООД гр. София , Фирмен магазин :ул.Черковна №38

е екслузивен представител на 

Wagner Life Design ГЕРМАНИЯ

https://www.wagnerdesign-en.de

може да разгледате нашите сертификати

 

Произход : Пакистан

Хималайската сол се добива от планината Солната верига (Salt Range), която се намира в подножието на Хималайте на територията на Северен Пакистан.  

Според легендата солодобивът започва от 320 година пр. Хр., когато Александър Македонски разположил войската си край поречието на река Инд в подножието на планината и забелязъл, че конят му ближе скалите. 

 

Солната верига се разпростира на приблизително 300 км. дължина и около 20 км. ширина. Формирането й се изчислява между 250 и 500 милиона години. Счита се за един от най-големите и най-старите солни депозити в света. На територията на планината са разработени 4 солни мини, от които Кевра е втората по големина в света

СОЛЕ  

Хималайски солни кристали  30-70мм

Вода и кристална сол се нарича Соле (Sole). Когато вода и сол се смесят заедно се получава един съвсем различен продукт, Соле. Думата Соле (Sole) произхожда от латинската дума "sol", което означава слънце. Соле означава воден разтвор на сол.
Соле напитка захранва тялото ни с всички необходими минерали за метаболизата. 

Соле напитка нормализира алкално-киселинния баланс на тялото и нормализира кръвното налягане...
Когато водата се комбинира със солта, йоните се хидролизират. При този процес геометричната структура на солта и водата се променя в тотално нова форма, друга дименсия. Водата не е вече вода и солта не е вече сол.

Балансиране на pH фактора на тялото и освобождаване от тежки метали.
Соле напитка е превъзходна за балансиране на pH средата на тялото. Соле напитка премахва натрупванията на тежки метали, като олово, живак, арсен, амалгама и също натрупване на калций. За да се освободи тялото от тези депозити първо трябва да ги метаболизира, разлага молекулната им структура. Даже животинските протеини, които трудно се преработват и елиминират ще бъдат елиминирани чрез урината с помощта на мощната структурна формация на кристалната сол. Винаги подпомагайте този процес като пиете 6-8 чаши вода на ден.

Соле напитка спомага за балансиране кръвната захар,намалява усложненията при диабет, подпомага дейността на нервните клетки и пренасянето на информация по нервните влакна, подобрява усвояването на храната в червата, изчиства бронхите от слузни налепи, което е особено полезно при астма, муковисцедоза, емфизем и кистична фиброза на белите дробове, изчиства задръстените синуси, притежава антихистаминов ефект, предотвратява мускулни схващания, укрепва костите и намалява остеопорозата, регулира съня и облекчава безсънието, при гаргара облекчава сухата кашлица, възстановява сексуалното желание и подобряването на либидото, облекчава при разширени вени.
Помага разтварянето и изхвърлянето на натрупаните утайки, които водят до камъни в бъбреците и жлъчката, ошипяване, подагра, артрит, ревматизъм, намалена подвижност на ставите, артериосклероза и т.н. Соле е и много полезно при кожни болести като пречиства организма отвътре

При активно спортуващи хора за спомага за преодоляване на дехидратацията

 .
Приготвяне на Соле напитка.
1. Сложете 180г кристали в стъклен съд (буркан) и добовете 200мл изворна вода..
2. След около 24часа. се получава наситен солен разтвор  26% със сол и е готов за консумация.
3. Вземайте една чаена лъжичка от разтвора с чаша вода всяка сутрин преди закуска.
Забележка: Стъкленият съд може периодично да се долива с  вода.до пълното разтваряне на кристалите .Тагава отново слагате кристали и вода/този разтвор стига за около два месеца ,ако го употребява само един човек./

. .. Ако увеличавате приема на натурална сол правете го постепенно и наблюдавайте каква е реакцията на организма.

Добре е да се посъветвате с личният си лекар.

Предлагаме: 

. Хималайска кристална сол за СОЛЕ - 1кг.

 Хималайска кристална сол за СОЛЕ – 180г

   Хималайската сол  се определя като най-висококачествената естествена сол в света. Образувала се е от праисторическо море в района на Хималаите преди повече от 500 милиона години.  Тя е 100% натурална. Добива се ръчно, в солни мини, селектира се на ръка, измива се и се изсушава на слънце. Чиста е от съвременното замърсяване на моретата и океаните и не се преработва.

Съдържание: над 97% натриев хлорид и естествено съдържащи се в солта минерали и жизнено важни елементи като  калций, калий, желязо, магнезий и др., които са необходими за клетъчния метаболизъм. Не съдържа добавки!

Приложение: като добавка към храната - препоръчителен дневен прием  5 гр..

За приготвяне на очистителни разтвори: за синуси 1%, очи 1%, зъби 1-26%, гаргара 1-26%, инхалации 3%, промивки, вани 1-8%, компреси 26% и енергийна напитка соле 1%

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!