Йон-душ ,к-т 500г "Халит"Хималайска бяла кристална сол 30-50 мм

Коплекта включва :

Йонизираща глава за душ  за къпане със солена вода

Хималайска кристална сол бяла "Халит"- 500г  

  • Керамичните сфери витализират и йонизират водата.
  • Висококачествената хималайска сол почиства и освежава кожата.
  • Специалните дюзи правят фин масаж. 

             Керамични топчета - сфери

С цел витализиране и йонизиране на водата в йон душа има  керамични сфери, през които преминава водата. Когато водата премине през сферите, те се завъртат и я йонизират. Силата на въртенето зависи от силата на водната струя, а ефектът който се постига е подобен на този при водопада. Водата става жива и пълна с кислород

            Възможност за добавяне на кристали сол

В душа можете да добавите и кристали сол с цел почистване на кожата, пречистване на аурата, и смъкване на напрежението. Освен че пречиства, солта има и силно изразен  стягащ ефект върху кожата.

За да използвате тази опция отвъртете капака на главата на душа и я напълнете със кристали от сол. Докато се къпете, водата ще преминава през кристалите - те ще се топят и ще осоляват водата. Ако останете достатъчно дълго под душа, кристалите ще се разтопят напълно и накрая ще се облеете със сладка вода. Едно зареждане на главата е за едно къпане със солена вода. Ако оставите душа с неразтворени кристали сол, то те ще се разтопят изключително бързо.

Поставяйте в йон душа само чисти кристали сол, без минерални примеси, тъй като дюзите на душа са изключително фини и маже да ги запушите.         

             Специални дюзи

Водата преминава през фини дюзи, които допълнително увеличават налягането й и така тя прави фин масаж на кожата.

 Произход на душа :Китай

 Хималайската сол се добива от планината Солната верига (Salt Range), която се намира в подножието на Хималайте на територията на Северен Пакистан.  

Според легендата солодобивът започва от 320 година пр. Хр., когато Александър Македонски разположил войската си край поречието на река Инд в подножието на планината и забелязъл, че конят му ближе скалите.  

Солната верига се разпростира на приблизително 300 км. дължина и около 20 км. ширина. Формирането й се изчислява между 250 и 500 милиона години. Счита се за един от най-големите и най-старите солни депозити в света. На територията на планината са разработени 4 солни мини, от които Кевра е втората по големина в света 

"Хималайска сол "ЕООД гр. София , Фирмен магазин :ул.Черковна №38

е екслузивен представител на немската фирма "

Wagner Life Design 

https://www.wagnerdesign-en.de

може да разгледате нашите сертификати 

Произход : Пакистан

 

Приложение на йон-душ с Хималайска кристална сол „Халит”

 

Полезните свойства на солената вода, са известни от хилядолетия насам.

 Доказано е че тя значително наподобява по състав кръвната плазма и е способна да , снабдява организма с ценни елементи и активизирайки естествените му способности за самоизцеление. Тя оказва благоприятен ефект върху цялото тяло, включително върху неговата невидима същност - психиката и частта, която винаги е на показ - кожата ни..

Солената водата от йон- душа има способността да отваря порите, като по този начин улеснява почистването им в дълбочина и изхвърлянето на натрупалите се токсични вещества. Солта, от своя страна, е натурален ексфолиант, който излющва мъртвите клетки, оставяйки повърхността на кожата мека и свежа.
Освен че премахва мъртвия слой кожа, солената вода стимулира и производството на нови здрави клетки. Така тя забавя процесите на стареене и ни помага да запазим по-дълго младежкото си излъчване. Редовното къпане видимо стягат кожата, повишават еластичността ѝ и заглаждат появилите се бръчки, благодарение на минерали като магнезия, участващи в синтеза на колаген и притежаващи силно хидратиращо действие.

Нежният масаж на водата и коктейлът от ценни вещества подобряват значително кръвоснабдяването и регенеративните способности на кожата, което ги превръща в незаменим помощник в борбата срещу стриите и упорития целулит. Доброто оросяване съживява и лицето, придавайки му приятна руменина.

Солената  вода влияе на кожата не само пряко, но и косвено като успокоява нервната система и по този начин предотвратява някои от негативните последици на стреса. Напрежението повишава нивата на хормона кортизол, при което се увреждат колагена и еластина и отслабва способността на клетките да задържат влага. В резултат кожата се дехидратира и набръчква.

Вода подобрява защитната бариерна функция на кожата и притежава мощно антисептично действие, унищожаващо бактериите и гъбичките. Тя е отлично средство срещу възпаления и раздразнения и подпомага лечението на заболявания като акне, дерматит, екзема, псориазис, пърхут и розацеа. Солената вода е и своеобразен афтършейф, който успокоява кожата и ускорява зарастването на порезните ранички, причинени от невнимателно бръснене.

Не на последно място, соленият лек балансира прекомерното омазняване на кожата и изпотяването, предпазвайки порите от запушване и редуцирайки неприятната телесна миризма.

Йон- душ със солена вода е мощно средство за детоксикация на тялото и аурата.

Това е един много ефикасен метод. Тази процедура се извършва със студена солена вода в края на къпането.

 Много добре действа да вземате душ със сол след тежък работен ден или когато чувствате вътрешно напрежение,

Водата и солта ще пречистят и организма, и душата ви.

 

 

Няма намерени продукти.