Йон- душ слушалка

Йонизираща слушалка за душ

за къпане със солена вода

 

  • Керамичните сфери витализират и йонизират водата.
  • Висококачествената хималайска сол почиства и освежава кожата.
  • Специалните дюзи правят фин масаж. 

             керамични топчета - сфери

С цел витализиране и йонизиране на водата в йон душа има  керамични сфери, през които преминава водата. Когато водата премине през сферите, те се завъртат и я йонизират. Силата на въртенето зависи от силата на водната струя, а ефектът който се постига е подобен на този при водопада. Водата става жива и пълна с кислород.

 

            Възможност за добавяне на кристали сол

В душа можете да добавите и кристали сол с цел почистване на кожата, пречистване на аурата, и смъкване на напрежението. Освен че пречиства, солта има и силно изразен  стягащ ефект върху кожата.

За да използвате тази опция отвъртете капака на главата на душа и я напълнете със кристали от сол. Докато се къпете, водата ще преминава през кристалите - те ще се топят и ще осоляват водата. Ако останете достатъчно дълго под душа, кристалите ще се разтопят напълно и накрая ще се облеете със сладка вода. Едно зареждане на главата е за едно къпане със солена вода. Ако оставите душа с неразтворени кристали сол, то те ще се разтопят изключително бързо.

Поставяйте в йон душа само чисти кристали сол, без минерални примеси, тъй като дюзите на душа са изключително фини и маже да ги запушите.

                    Специални дюзи

Водата преминава през фини дюзи, които допълнително увеличават налягането й и така тя прави фин масаж на кожата.

 

 

 

Йон- душ слушалка
Няма намерени продукти.